|
tak ja som isiel minuly tyzden na 15 barum bravuris 2 po dilanici BB -TT - PB na ceste voda a navyse padal sneh a siel som na letnych 150km/h asi 20 minut a bez okolkov, horsie to bolo na snehu to bola smrt ale tak co cakam od letnej, matadory sme obuvali na dalsie tri auta co mame doma, ale uz nie, vydrz, hukot a celkovo ich vyvazenie je strach, napirklad na BMW su stale lebo tomu autu sedia a to auto sedi snimi, uplne perfektne, zalezi aj dost od voza, vahy vozidla
v jaunuary som bol v alpach, a kamarat na octavii skoncil daaaaleko za mnou na takom svahu ale on mal kleber ci co, musel do retazi , ja nie, davam to za vinu aj vahe vozidla ale tieto gumky som obul uz na kazde auto co mame a sme spokojny vsetci, drahsie ale dobre
Matadorky vyrabaju 15 km odo mna, pracuju tam vznamy priami vo vyrobe, ich vyvoj je dost ovplyvneny Continentalom ale kazdy co som sa pytal je ich technologia poddimenzovana aby sa predaval continental viac ako matador, hoc asi je to naopak ale myslim kvalitou nie cenou. Kazdopadne som rad ze mas dobre skusenosti, hovori to samo za seba ze tymito novymi MP59 a podobne uz maju aj na vyssie znacky, barum polaris na to zatial nema ani okrajom, to je hruza, na snehu zabijak, mordor, bleeeee uz nikdy nikdy ale letne maju uzasne aspon bravuris 2
|