Renault fórum
http://www.renaultforum.sk/

nejde tempomat
http://www.renaultforum.sk/laguna-model3/topic6610.html
Stránka 1 z 1

Autor:  antonio86 [ 17 Okt 2018 17:12 ]
Predmet príspevku:  nejde tempomat

caute .. z nicoho juc mi prestal ist tempomat ani zapnut nejde ..bol som v servise nie autorizovanm a cez diagnostiku to pise kod DCT0606 chyba detekovana pocitacem vstrekovani jeviete poradit co to moze byt?? Mam Renault Laguna 3 2009 2.0 dci automat

Autor:  johnyd1 [ 20 Okt 2018 18:59 ]
Predmet príspevku:  Re: nejde tempomat

zmen servis -to nebola diagnostika to bolo vyčítanie závady a viac nevedia.Treba diagnostiku a mechoša čo tomu rozumie,títo len prečítali čo napísala dig.
a viac s tým nehli.

Autor:  martinko83 [ 22 Okt 2018 21:29 ]
Predmet príspevku:  Re: nejde tempomat

co to mali za diagnostiku. ... lambda sonda zeby ? Bez tempomatu to jazdi v pohode ?

Autor:  johnyd1 [ 23 Okt 2018 18:16 ]
Predmet príspevku:  Re: nejde tempomat

martinko83 napísal:
co to mali za diagnostiku. ... lambda sonda zeby ? Bez tempomatu to jazdi v pohode ?


ee lamdasonda nemá s tempomatom ani páru tam treba clip a hladat chybu v UCH -RJ motora a Can-bus,prípadne live data snimace pedálu brzda-spojka atd.....je tam toho vela.

Autor:  pastorek [ 23 Okt 2018 20:32 ]
Predmet príspevku:  Re: nejde tempomat

Najčastejšie býva problém v spínačoch na pedáloch ale to by mala diagnostika vidieť.

Autor:  antonio86 [ 27 Okt 2018 12:31 ]
Predmet príspevku:  Re: nejde tempomat

vdaka za odpovede .. ale asi skocim to orig.servisu renault a ich diagnkstika snad ukaze viacej..

Autor:  johnyd1 [ 28 Okt 2018 09:55 ]
Predmet príspevku:  Re: nejde tempomat

antonio86 napísal:
vdaka za odpovede .. ale asi skocim to orig.servisu renault a ich diagnkstika snad ukaze viacej..


nemáš niekoho na blísku čo má Clip a vie s tým robiť? V origo niekedy nevedia čo s tým apropo nie každý .

Autor:  popik2009 [ 15 Máj 2020 11:30 ]
Predmet príspevku:  Re: nejde tempomat

mam problem s tempomatom diagnostika pise chybu dtc1525 odpovidajici multiplexni signanal pro tempomat / omedzovac rychlosti
tempomat nejde ale omedzovac ano ma niekto radu napat alebo podobny problem a uspesne ho vyriesil za kazdu radu dik

Stránka 1 z 1 Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/