Renault fórum a Renault klub Slovensko

Diskusné fórum o automobiloch Renault a Renault klub SR
Práve je 12 Feb 2012 00:03

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Solarne elektrarne
Renault-y na predaj

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 15 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Štatovanie vozidla
OdoslaťOdoslané: 29 Júl 2010 19:25 
Neprítomný
Prispievateľ
Prispievateľ

Založený: 17 Aug 2009 09:04
AUTO: Renault Megane
no ak sa to cca 10 -15 centimetrove neviem co vola vlnovec, tak to je dobre, len pri tom je to prasknute, tam som rozmyslal nejaky tmel vyfukovy dat a potom to az nejak skusit zvarit ako som vyssie spominal, teda ak je tamta vec vlnovec a je to obtahovane takymi akoby drotmi, a to mam dobre, som sa chcel vyhnut kupe toho celeho, aby som nemusel z vyfuku rezat... ale idem este pozriet ten odkaz co si poslal... dakujem a ak ma este niekto nieco ohladom toho, moze dat vediet...

Profil Odoslať e-mailovú správu  

OdoslaťOdoslané: 30 Júl 2010 16:19 
Neprítomný
Prispievateľ
Prispievateľ

čaute, ide o ten prasknuty vlnovec ci ako sa to vola. nevie to nahodou niekto urobit? potreboval by som to čím skôr,lebo ako každý v lete ide na dovolenku idem aj ja. a potreboval by som to v nasledujucom tyzdni urobit, ale problem je v tom ze vsetci ktori by mi to mohli urobit su tiez na dovolenke tak nemam nikoho a mozno by sa dala vymenit aj cela ta rura vyfukova, ak sa to nemoze zvarat alebo tmelit alebo hocico ine... kto by to vedel urobit a je z blizkosti Trnavy, Hlohovca a Piešťan (zo vsetkych miest najlepsie blizsie k TT ) dakujem

OdoslaťOdoslané: 30 Júl 2010 19:02 
Neprítomný
Administrátor

Založený: 23 Sep 2009 22:11
AUTO: Clio II 1,4 Extréme, automat
Samotný vlnovec sa dá kúpiť za cca 20 - 25 € ale je na objednávku. Vedel by som ti to i vymeniť ale nemám ho ako navariť.
Celý stredný diel ti viem zohnať (aj zajtra, v sobotu) za cca 60 €.

Keby niečo: 0908 110 593

OdoslaťOdoslané: 31 Júl 2010 10:47 
Neprítomný
Prispievateľ
Prispievateľ

Dobrý deň, som ti skusal volať na to číslo čo si mi dal a nebol si v dosahu tak ti pisem sem. No ja by som to potreboval mat aspon v utorok urobene, maximalne v stredu do obedu, pretoze auto potrebujem a kedze sa chystam na dovolenku po slovensku tak preto s tym troška aj ponahlam. Ani ja tam ten vlnovec nemam ako navarit, ale ak sa nemusi navarat cela ta stredna cast, a vies to urobit, tak by som ta o to poprosil, teda ak mozem. staci mi ak miposles sms na moje číslo: 0910 630 908 ja ti potom zavolam. Navara sa ta stredna cast alebo sa to iba uchytáva nejako?

OdoslaťOdoslané: 31 Júl 2010 13:55 
Neprítomný
Prispievateľ
Prispievateľ

Takže tá predchadzajuca sprava je uz vybavena, kedze som sa dovolal,len si opiste to moje cislo aby ste vedeli. a ak by sa nieco zmenilo tak mi dajte vediet formou sms, alebo zavolanim. ten pondelok o 13:00 hod platí podla dohody na vodarni... dakujem

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 15 ]  Prejsť na stránku Predchádzajúca  1, 2

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ