Renault fórum a Renault klub Slovensko

Diskusné fórum o automobiloch Renault a Renault klub SR
Práve je 12 Feb 2012 06:43

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Solarne elektrarne
Renault-y na predaj

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: IMMO
OdoslaťOdoslané: 11 Jún 2010 07:02 
Neprítomný
Moderátor
Moderátor

Založený: 28 Aug 2009 18:16
AUTO: EX Renault Clio r.v.11/99 1,9D mirage
Scenic r.v.2000 1,6 16V Privilege
Clio r.v.2005 1,2 Base
Cawte v poslednom čase sa mi začalo blbnuť immobilizer(tá červená gulička)...proste niekedy sadnem do auta otočím klúčikom a začne uplne rýchlo blikať,tak vrátim klúčik spať a skusím znova a už ide...baterku som vymenil za uplne novú...lenže teraz behom dvoch dní už mi to urobili 8x a vždy až na 3raz sa mi podarilo zrušiť ho a naštartovať...neviete či to treba nejak nakódovať alebo čo sa chystá odísť(kedže sa to objavuje častejšie)...klúč mám iba jeden:(dik za rady

Profil Odoslať e-mailovú správu  

Predmet príspevku: Re: IMMO
OdoslaťOdoslané: 11 Jún 2010 10:06 
Neprítomný
Administrátor

Založený: 23 Sep 2009 22:11
AUTO: Clio II 1,4 Extréme, automat
Tento istý problém mám tiež. Postupne kľúčik prestal fungovať. Zo začiatku na chvíľu pomohla výmena baterky ale po čase už vôbec nič. Našťastie mám druhý kľúč bez diaľkového a ten funguje bez problémov. Písal som o tom na viacerých fórach a normálnej rady som sa nedočkal.

OdoslaťOdoslané: 11 Jún 2010 11:02 
Neprítomný
Užívateľ
Užívateľ
Obrázok používateľa

Založený: 10 Jún 2010 15:41
AUTO: Renault Clio II, r.v.1998, 1,2l; 43kW is my love from seventeen... :D
Pokial viem,tak baterka v kluci s tym nema nic spolocne. Ved predsa v kluci bez dialkoveho ovladania centralu ziadna nie je... Navyse... To co imobilizer potrebuje aby dovolil nastartovanie je v kluci male grafitovo cierne s kodmi... Cca 4x4x10mm a dokonca ani s kovovou castou kluca to nie je spojene... Som sice laik,ale mne sa stalo,ze som mal zly kontakt na poistke v poistkovej skrinke.. treba skusit vymenit poistku... myslim,ze by to mala byt poistka STOP. Ak to nepomoze,tak kamosovi zas naopak resetovali pocitac v servise a uz mu to slo... Horsi pripad by bol ak by to bol problem v spinacej skrinke kde je snimac imobilizeru. Ale viac mudry by boli asi v servise... Ale opat raz neodporucam ist do original servisu Renault... tam za pripojenie na pc zacvakas ovela viac ako niekde inde...

OdoslaťOdoslané: 11 Jún 2010 11:43 
Neprítomný
Administrátor

Založený: 23 Sep 2009 22:11
AUTO: Clio II 1,4 Extréme, automat
xJERRYx napísal:
Pokial viem,tak baterka v kluci s tym nema nic spolocne. Ved predsa v kluci bez dialkoveho ovladania centralu ziadna nie je... Navyse... To co imobilizer potrebuje aby dovolil nastartovanie je v kluci male grafitovo cierne s kodmi...

Áno, baterka s tým nemá nič spoločné ale napriek tomu po výmene kľúčik chvíľu fungoval. To grafito čierne je magnet.

OdoslaťOdoslané: 11 Jún 2010 21:41 
Neprítomný
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: 11 Aug 2009 21:23
AUTO: mazda zatiaľ
Mne sa zda ze treba znovu nakodovat cip v kluciku. Je to vada imobilizeru. Mne to robilo tiez a v servise to napojili na pc sparovali to a slape...
Inak malo by sa to dat spravit aj bez servisu tusim. Musim pohladat na nete.Vydel som niekde navod.

OdoslaťOdoslané: 11 Jún 2010 21:56 
Neprítomný
Odborník
Odborník
Obrázok používateľa

Založený: 23 Dec 2009 21:00
Aj mne to robilo, a som siel do servisu, a tam že je vadny čip v klúče, no tak pekne 150eur, nový klúč, a odkedy ho mám šlape my to ako hodinky... <heh>

OdoslaťOdoslané: 28 Jún 2010 16:21 
Neprítomný
Prispievateľ
Prispievateľ

Založený: 01 Apr 2010 13:07
AUTO: Renault Clio 1,5dCI, r.v.2004
pani, pripajam sa s tymto problemom..nastastie mam vsak kluciky oba, takze jeden mi slape bez problemov a druhy robi presne to popisovane, cize po otoceni v skrinke zacne cervena bodka rychlo blikat. Ked dam druhy kluc ide to bez problemov. Tento jeden som dost dlho nepouzival, chcel som ho vyskusat ci ide, no a nejde. Opakujem, mam stastie, ze mam dva, ten druhy fachci. NO 150 evri za novy sa mi moc nechce dat, tak ak niekto vie o nejakom inom sposobe ako ho rozchodit budem rad ak date info. <zmuk>

OdoslaťOdoslané: 30 Nov 2010 23:03 
Neprítomný
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22 Nov 2010 12:58
AUTO: Clio 1,2 8V. 12/2001
ja by som len upresnil moju cenu - mna stala vymena kluca cca 100 eur, ale to mi mechanik vymenil len to cierne puzdro s vnutornostami. Ak by som chcel komplet cely kluc (myslim cast ktoru strkate do spinacky), tak cca 300 eciek.....

+ k tomu pocitac.....30 eciek

OdoslaťOdoslané: 24 Feb 2011 22:45 
Neprítomný
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 24 Feb 2011 22:03
AUTO: Clio II 1,5 DCI 60kW r.2003
jacekd napísal:
ja by som len upresnil moju cenu - mna stala vymena kluca cca 100 eur, ale to mi mechanik vymenil len to cierne puzdro s vnutornostami. Ak by som chcel komplet cely kluc (myslim cast ktoru strkate do spinacky), tak cca 300 eciek.....

+ k tomu pocitac.....30 eciek

Tiež potrebujem náhradný klúčik , do telefónu mi predavač v klúčovej službe povedal asi 80 € a tak pol-hodku na zapojenie v aute ... alebo to nieje ok a musím do servisu?

OdoslaťOdoslané: 26 Feb 2011 09:54 
Neprítomný
Prispievateľ
Prispievateľ

Založený: 01 Apr 2010 13:07
AUTO: Renault Clio 1,5dCI, r.v.2004
MIlos, je to v pohode...robia to za cca. takuto cenu aj v BA, aj ja sa tam chystam, a op telefonate s predavacom mi dal rovnaku cenu a dou kodovania. Mam iba jeden kluc funkcny, druhy nefunkcny - len tak prestal zrazu fungovat. Predavaca, ze to treba opatovne nakodovat a bude to ok.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Počet príspevkov: 10 ] 

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina [ letný čas ]

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Alexa [Bot]