Tak sa konecne aj ja predstavim ked som uz do tejto sekcia nakukol
.gif)
Na forum ma pritiahla uz moja ex-laguna Phase 2 2.2dCi, ktorej som hladal navody na uzdravenie. Bohuzial sa nedozila a bola nakoniec predana ako nepojzadna s rozpadnutou klukou a ojnicami.
Nasledne za proti hodnotu som si zohnal Renault Megane Coupe (Coach) 1 s motorom Williams f7r 2.0 16v 108kW. Velmi zachovale auticko od znamej s cca 135 000km a r.v. 1997.
Zatial viac-menej spokojnost aj ked som si nikdy coupe kupovat nechcel. Neratajuc mensie problemy ako tesnenie ventilov (dakujem Pastorekovi za diagnostiku) auticko jazdi ako dive.
Co sa tyka tuningu som nic neriesil. Uvazujem na leto mozno vymenu prednych svetiel za cire a mozno prerabku serioveho vyfuku.
Co sa tyka mna, pracujem v oblasti IT, blizsie info nie je dolezite
.gif)
Okrem toho ma velmi zaujima praca okolo aut, aj ked nie som velky odbornik (teda ani maly odbornik), vzdy ked sa ide riesit nieco okolo auta, minimalne tyzden o tom zistujem co najviac a potom idem za clovek a razne nakazem: "Toto je zle a toto oprav!" K tomu len dodat asi tolko, ze neznasam u ludi ci uz v oblasti IT, aut alebo ineho, ked Vam daju problem ala: "Nefunguje ..."